Förberedelser

Det är så fullt upp nu för tiden att jag helt glömmer bort vissa saker. Är väldigt trött nu för tiden och försöker hinna med alla förberedelser och praktiska saker inför förlossningen. Även om det fortfarande finns tid kvar :) BF är den 24 augusti men planerar att ploppa ut den någon dag för tidigt :P hehe om man ändå kunde bestämma de va :P För tillfället är jag och syrran ute hos mamma, det blir till att sova kvar en natt och imorgon beger vi oss in till stan igen för att handla både mat och en massa saker eftersom det blir babyshower på lördag för mig! So exited!!! Kram

3 Juni

Oj oj oj.. Nu var det riktigt länge sen jag skrev.
Har haft fullt upp och eftersom den förra datorn beslutade sig för att sluta fungera så orkar jag 
sällan packa upp denna gammla goding. Men nu så.. Det som hänt på senaste är väl att jag
varit på dop :) Syrran döpte sin dotter den 19 maj, mycket trevlig tillställning :)
Lilla Svea. Grabben har fyllt år också, hela 25år gammal är han nu :P Hans födelsedag firades med massor av hans vänner, grillning och Champions League final. Alla dagar där emellan har jag antingen tagit det lugnt hemma eller spenderat tid med familjen. 
Gårdagen var en såndär jätte mysig dag men samtidigt jobbig. Gick i stan hela dagen med svärmor och killens syrra, handlade lite inför min babyshower som jag ska ha den 29 juni. Blev även lite bortskämd av dom, det var nämligen jag som kom hem med flest påsar med saker bara till mig. 4 klänningar fick jag, jätte fina!! Tack för det :) 
Nu ska jag fixa lite här hemma :) KRAM

RSS 2.0